top of page

Når nettene er lange...

Dagene er korte, mørket har fremdeles overtaket. Det har lavet ned mange steder i helgen og deler av landet er dekket med snø. Selvom nordmenn elsker å fylle ryggsekken med appelsiner, kvikklunsj og kakao, spenne på seg skiene og tilbringe store deler av døgnets timer i lysløyper og skibakker, så er det også en god del av oss som ikke er like glad i "det hvite gullet".

Jeg er en av dem som mye heller krøller meg sammen i godstolen foran peisen med en god bok nå når vinteren er på sitt strengeste. Og tro det eller ei, det finnes fremdeles hytter rundt om som ikke har nettilgang hvor man koser seg med bøker, spill og ukeblader fra 90-tallet. Denne uken er det ikke en spesifikk vin jeg har lyst til å anbefale, men heller kunnskapen om vin. En av Norges dyktigste vinbloggere (den aller beste i 2014 faktisk) har skrevet bok. Gunnar Skoglund er "forsikringsagent" på dagtid, men når klokken slår 17.00 forvandles han til en munnrapp, morsom og usedvanlig dyktig skribent. Han skriver om vin på en usnobbete, jordnær og vittig måte hvor de aller fleste som noensinne har bestilt en flaske vin vil kjenne seg igjen. Har du lyst på gode tips til hvordan bestille vin på restaurant eller lære litt mer om vin generelt, så garanterer jeg mange underholdende timer i godstolen med denne boken. "Husets Vin" er å få kjøpt i alle bokhandler, men for en ekstra god pris kan du bestille den i Tanums nettbokhandel her. God fornøyelse! #gunnarskolund #husetsvin


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page