Når nettene er lange...

January 11, 2016

Dagene er korte, mørket har fremdeles overtaket. Det har lavet ned mange steder i helgen og deler av landet er dekket med snø. Selvom nordmenn elsker å fylle ryggsekken med appelsiner, kvikklunsj og kakao, spenne på seg skiene og tilbringe store deler av døgnets timer i lysløyper og skibakker, så er det også en god del av oss som ikke er like glad i "det hvite gullet". 

 

Jeg er en av dem som mye heller krøller meg sammen i godstolen foran peisen med en god bok nå når vinteren er på sitt strengeste. Og tro det eller ei, det finnes fremdeles hytter rundt om som ikke har nettilgang hvor man koser seg med bøker, spill og ukeblader fra 90-tallet.

Denne uken er det ikke en spesifikk vin jeg har lyst til å anbefale, men heller kunnskapen om vin. En av Norges dyktigste vinbloggere (den aller beste i 2014 faktisk) har skrevet bok. Gunnar Skoglund er "forsikringsagent" på dagtid, men når klokken slår 17.00 forvandles han til en munnrapp, morsom og usedvanlig dyktig skribent. Han skriver om vin på en usnobbete, jordnær og vittig måte hvor de aller fleste som noensinne har bestilt en flaske vin vil kjenne seg igjen. 

Har du lyst på gode tips til hvordan bestille vin på restaurant eller lære litt mer om vin generelt, så garanterer jeg mange underholdende timer i godstolen med denne boken. "Husets Vin" er å få kjøpt i alle bokhandler, men for en ekstra god pris kan du bestille den i Tanums nettbokhandel her.

God fornøyelse! 

#gunnarskolund #husetsvin 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

January 26, 2016

January 21, 2016

January 14, 2016

January 11, 2016

January 7, 2016

December 28, 2015

December 25, 2015

December 21, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by Liora Levi

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Twitter - svarte sirkelen
  • Linkedin - svarte sirkelen