top of page

Årets første "must have"...

Godt nyttår alle sammen, det er nytt år og nye kår! Fredag denne uken har Vinmonopolet årets første nyhetsslipp. Og for dere som er glad i Burgund er dette en liten forsmak på Burgund-lanseringen i februar. Det slippes nemlig et godt knippe viner fra Domaine Michel Lafarge som anbefales på det sterkeste. Både de røde og de hvite er fortreffelige, og man trenger ikke kjøpe de aller dyreste for å få med seg et kupp.

Vinene finnes kun i små kvanta og de er alle i bestillingsutvalget så her er det om å gjøre og komme først til mølla. Her er noen av mine favoritter. Har du lyst til å lese mer om Domaine Lafarge og resten av vinene som ble smakt, kan du gjøre dette i artikkelen min på nettsidene til Norske Vinklubbers Forbund. Løp og kjøp!!

Bourgogne Passetoutgrain L'Exception 2012, kr. 259,90. VP 3653001 Dufter mye og spicy, sort pepper og krydrede florale toner. Friske frukttoner med røde bær og god saftighet og fruktkonsentrasjon. Sitter lenge med dette spicy touchet i finish. Supert til hvit fisk og fjærkre. Utrolig fresht.

Bourgogne Pinot Noir 2012, kr. 289,90. VP 2150001 Fyldig og rik duft av sort pepper og saftig bærfrukt og krydder. Super fresh med fantastisk fruktkonsentrasjon og utrolig god lengde. Sitter som et skudd. Ingen tanniner å snakke om.

Volnay 1er cru Clos du Château des Ducs 2012, kr. 839,90. VP 3652901 Monopol vinmark. Fyldigere duft med mye røde bær, men også syrlige bjørnebær. På smak er den nesten eterisk, den flyter rundt med englevinger og bader i munnhulen (innser at jeg nok ble litt vel ivrig der). Sitter lenge og er så delikat at jeg nesten skriker etter mer. Saftig, saftig med nesten et lite saltpreg i finish.


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page