A piece of me!

December 7, 2015

Noen mennesker tar avgjørelser raskt og konsist, andre bruker, for å sitere en god venn: "10 dager på å bestemme seg for å klippe en tånegl". Avhengig av hva som skal avgjøres kan jeg vel si at jeg har en fot i hver leir.


Det å begynne og blogge tilhører den sistnevnte kategorien. Hvor mye av seg selv skal man by på? Har jeg noen dype hemmeligheter som burde forbli skjult? Nei, egentlig ikke. Det jeg ønsker med bloggen er vel mest å få utløp for skrivekløe og inspirere andre sultne og reiselystne til å ta del i mine reiser og matopplevelser.

 

Så hvem er jeg? Jeg er "hu vindama fra Nesodden som ikke gjør annet enn å smake vin og reise verden rundt på jakt etter neste mat- og drikkeopplevelse". Det høres ut som en drømmejobb, og jeg er glad for å si at det er det faktisk. Jeg er sosial av natur og har funnet nisjen min, et sted hvor jeg får møte nye mennesker, reise, oppleve, smake og leve. Det tar all min tid og det er sjelden late morgener og tidlige kvelder.

 

Hva gjør jeg egentlig? Jeg holder vinsmakinger og foredrag for bedrifter, eventbyråer og vinimportører. Jeg underviser på en av Norges tre vinkelnerutdannelser. I tillegg skriver jeg om vin for magasinet Mat & Vin, Norske Vinklubbers Forbunds medlemsblad og nettsider, og deler "vinekspert" jobben i TV2's God morgen Norge med Christer Berens. Visepresident i Norsk Vinkelnerforening byr på spennende utfordringer. Og så fort jeg har litt tid ledig reiser jeg på vinmesser rundt om i Europa og studieturer til vinland over hele verden. Ingenting gir større lærdom enn å være der ting skjer, der druene gror og vinen lages.

 

Hvorfor gjør jeg dette? Jeg gjør det fordi jeg brenner for mat og drikke. Kunnskapen jeg besitter om vin har jeg lyst til å dele med alle som liker vin og vil lære mer. Jeg ønsker selv å lære mer, så ved å reise til vinregioner rundt omkring får jeg både utløp for kunnskapstørsten og reiselysten. Og hva er vel vin uten mat? Først i voksen alder fikk jeg en glødende interesse for mat. Både det å selv lage mat, men også å utforske mat fra hele verden. Man kan lett si at livet mitt består i å planlegge neste måltid.

 

Så er du sulten og tørst, eller bare ønsker et lite lyspunkt i blant, er du velkommen til å bli med på min reise.

Bon voyage!

 

PS: En annen lidenskap er foto, såfremt ingen fotograf er kreditert, er alle bilder tatt av meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dune du Pyla, Europas høyeste sanddyne, Bordeaux, Frankrike.


#vin #mat #reise #inspirasjon

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

January 26, 2016

January 21, 2016

January 14, 2016

January 11, 2016

January 7, 2016

December 28, 2015

December 25, 2015

December 21, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by Liora Levi

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Twitter - svarte sirkelen
  • Linkedin - svarte sirkelen